PDA

View Full Version : CM2 Men of Courage cannot showing display om mission start up



sahib071
8th Mar 2010, 16:30
Hello,
Sorry for my bad english hi have installed Commandos 2 Men of courage evry thing is running perfectly i can see map,listen voices,sounds at corner paler availability but cannot showing like this

http://img707.imageshack.us/img707/3937/85377558.jpg (http://img707.imageshack.us/i/85377558.jpg/)

wat should i do plzzzz can any one help me??????????????:confused:

AndrewT
8th Mar 2010, 17:16
i have never seen anything like that, but here are a couple of things you would want to try:
- install the latest patch for commandos 2, which is v1.20
- check your vga driver (i'm not sure that updating would solve this, as c2 is 9 years old)
- check your directx version
- if you are using windows7, try the xp compatibility mode
- if you have an old machine, try to alter the settings like resolution and performance related stuff

Nzap
23rd Mar 2010, 12:44
And if that doesn't work, try reinstalling it and see what happens.