PDA

View Full Version : BAA2 - PC System Requirement



SSRL
25th Dec 2009, 03:23
Ok, I'm pretty new to this forum and so I apologise if this topic has already been covered elsewhere but I'd really like to know if anyone has any idea what kind of PC system requirement BAA2 may ask for - to play the game smoothly!

snake23
26th Dec 2009, 08:09
The game only has a reveal trailer currently, so they havent really disclosed such information for the game yet, but if i had to take guess, im going to assume the engine will remain largely the same, so if you can run arkham asylum fine, you should be good for the sequel, but thats just an educated guess.

homeycdawg
26th Dec 2009, 09:57
My guess is that the requirements will be slightly higher than the original. Even if still on Unreal3 they would still add new tweaks and feature to the engine.