PDA

View Full Version : SLOW since the MENU



batbat
5th Nov 2009, 14:24
Hello, the game has gone well so far (15%). Suddenly there's this problem, the game is slow, since the home menu clicks "press start" and continues to be slow throughout the game.
the PC is OK (Q6600@3.8, 4870, 4gb DDR2 @ 1000, etc. ...).
Patch 1.1.
I also tried uninstalling the game and the live and reinstall everything but the problem remains.
Does anyone know help me?
Thank you.

deders
5th Nov 2009, 15:04
check there aren't any processes taking up cpu time in the task manager (system idle process is ok but you probably know that)

Have you checked your ATI control panel settings in case something is set wrong or too high?

How much of the total CPU is ShippingPC-BmGame.exe using?

batbat
5th Nov 2009, 19:59
Thanks!
Ther is a Ati Tray Tool Problem: i have created another profile and OK...Work fine....

batbat
5th Nov 2009, 22:41
Now I have another problem: although I had done the beckup Eidos folder in documents and folders XLIVE, now I say "rescue damaged."
You can fix this thing?

deders
5th Nov 2009, 23:00
what did you do? upgrade your OS?

batbat
6th Nov 2009, 17:48
i have tried to reinstall game and gfwl...to resolve another problem (post n°1)

deders
6th Nov 2009, 17:50
i have tried to reinstall game and gfwl...to resolve another problem (post n°1)

which g4wl folders did you back up?
What OS are you using?

batbat
6th Nov 2009, 22:30
XLIVE folder in appdata/ecc...
Windows Vista Ultimate 64bit SP2

deders
6th Nov 2009, 23:54
XLIVE folder in appdata/ecc...
Windows Vista Ultimate 64bit SP2

i think there is a second folder you need to back up.
http://forums.eidosgames.com/showthread.php?t=97644
scroll down and check what innovateD says
you may need to start again.

batbat
7th Nov 2009, 12:02
therefore they did not bring the beckup of the folder I lost everything?

deders
7th Nov 2009, 16:28
pretty much... still it's not exactly the worst game in the world to have to play again