PDA

View Full Version : Game wont launch,



SDF
17th Sep 2009, 01:35
Please insert the original disc instead of a backup (1000).

Please have a look at http://www.securom.com/message.asp?m=copy&c=1000 for further, more detailed information.

Yes I have a legit retail version

Marcus
17th Sep 2009, 09:35
Is there anything unusual about your DVD drive? IE - do you have several different optical drives, or is it mapped to an unusual letter like Z, or is is a blu-ray drive?

SDF
17th Sep 2009, 16:10
No nothing odd about it, and DMA is enabled on the drive. I AM PISSED :mad2:

I put the disk in, the launcher comes up, I install fine, click play, and I get the error.

jaywalker2309
17th Sep 2009, 16:11
Do you get offer to launch analysis.. do this and follow instructions it gives