PDA

View Full Version : Its official you cant use texmod!!!!



bughole5
15th Sep 2009, 21:38
in the fullgame texmod dosnt work:mad2:

SteMot
15th Sep 2009, 21:48
I could have told you all this when the demo was released. :p

hlhbk
15th Sep 2009, 21:56
There is no way around this? Is this also true on the Steam version?

The Coca Cola Company
15th Sep 2009, 22:05
Most likely (99%) yes.

SteMot
15th Sep 2009, 23:17
There is no way around this? Is this also true on the Steam version?

Yep. All versions use some aspect of Securom and the B:AAStartApp file, which means no direct access for texmod to load up the games .exe