PDA

View Full Version : Title Update Problem !!



sero34
15th Sep 2009, 10:03
Now , I am installed title update . (on Games for Windows Live)

But i have a problem.


when opening game this error:

http://i305.photobucket.com/albums/nn205/sero34/batman-2.jpg

Help me please

:mad2::mad2::mad2:

sero34
15th Sep 2009, 10:12
Eidos stuffs , help me

jaywalker2309
15th Sep 2009, 10:16
Did you run the launcher after getting the Title update? did you see if had the physx option at the bottom?

sero34
15th Sep 2009, 10:24
Yes.
i saw physx in options. This error after batman.exe run

jaywalker2309
15th Sep 2009, 10:29
Had you ran the game prior to installing the update? just curious if were able to run game at all

knight23
15th Sep 2009, 10:33
can you please tell me how big is this update?i am downloading it for the past 1 hour and still not finished!!

sero34
15th Sep 2009, 10:49
Had you ran the game prior to installing the update? just curious if were able to run game at all

look ,

This update is only live on. i am right? without working game , how do it run patch?

sero34
15th Sep 2009, 10:50
can you please tell me how big is this update?i am downloading it for the past 1 hour and still not finished!!

alt + tab , desktop wait

jaywalker2309
15th Sep 2009, 10:54
Its quite a large patch about 270MB

Am just checking sero34, as am sure at some point the update will appear on the web to download outside of Live ya see. So you got the update, it went thru the installation process, updated physx runtime etc, it should have re-ran the launcher for you after completing update. Was it when you clicked on Play that it then crashed? had you rebooted?

knight23
15th Sep 2009, 10:58
Its quite a large patch about 270MB

Am just checking sero34, as am sure at some point the update will appear on the web to download outside of Live ya see. So you got the update, it went thru the installation process, updated physx runtime etc, it should have re-ran the launcher for you after completing update. Was it when you clicked on Play that it then crashed? had you rebooted?


thanks even though i just found it myself in the xlive updates folder.271 mb to be exact

sero34
15th Sep 2009, 11:26
Ok.improved

jaywalker2309
15th Sep 2009, 11:30
Ok.improved

so is it working again?

Shaderhacker
15th Sep 2009, 11:35
I STILL CAN NOT GET LIVE TO CONNECT ME!! This is really really ANNOYING!!

jaywalker2309
15th Sep 2009, 11:42
I STILL CAN NOT GET LIVE TO CONNECT ME!! This is really really ANNOYING!!

Having same problem here :(

sero34
15th Sep 2009, 11:47
@jaycw2309
yes , it is working . Thanks.

Guys just a bit wait ."Title Update" uploading 2share.

Catlettuce
15th Sep 2009, 12:50
You see, this is the problem with using LIVE to distribute large, important updates to a wide userbase - it can't cope. Same thing happened with Dawn of War 2

GrimyGhost
15th Sep 2009, 13:32
uploaded yet?