PDA

View Full Version : Problem with glide



Cheshirec_the_cat
4th Sep 2009, 11:07
Hi!
I've got a problem when it's time to use Batman's glide in the game. When I hold <Space> , like it's said to jump from one platform to another, Batman tries to open his wings again and again instead of gliding. So he fels down in a poisoning gas. If somebody could tel me, what should I do there.

Henke123
4th Sep 2009, 11:20
Try buying the game.

There is no poison gas in the demo and the game has not been released on PC yet.

Keir
4th Sep 2009, 11:39
Try buying the game.

There is no poison gas in the demo and the game has not been released on PC yet.

What Henke said.

The problem you have encountered is a hook in the copy protection, to catch out people who try and download cracked versions of the game for free.

It's not a bug in the game's code, it's a bug in your moral code.