Page 2 of 2 First First 12

Thread: Official K&L2:DD Issues thread (PC edition)

Official K&L2:DD Issues thread (PC edition)

  1. #26
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    596
    Hi all

    We're paying attention to all your concerns and reports and they ARE being routed to QA and tech support. We can't fix everything and we can't fix it by snapping our fingers, sadly, as it's often quite difficult to figure out why a PS3 hard-locks in one chapter but not in another, or why a graphics card on the PC suddenly displays textures in a weird way etc. We ARE trying to figure out a lot of these things but we also need to prioritize among the various reports.

    Please keep your reports coming and please provide us with as much detail as possible.

    Thanks!

    Nick

  2. #27
    Originally Posted by Nick@IO
    Hi all

    We're paying attention to all your concerns and reports and they ARE being routed to QA and tech support. We can't fix everything and we can't fix it by snapping our fingers, sadly, as it's often quite difficult to figure out why a PS3 hard-locks in one chapter but not in another, or why a graphics card on the PC suddenly displays textures in a weird way etc. We ARE trying to figure out a lot of these things but we also need to prioritize among the various reports.

    Please keep your reports coming and please provide us with as much detail as possible.

    Thanks!

    Nick
    That's game release seemed more a beta than a final release. In one hand I don't want to hurry you guys, launching a patch, but spend money in an unfinished product it's not a good way to launch a great title like this, in the other hand the gorgeus advertising campaign is great.

    Where can we send more detailed technical info from our systems?.

  3. #28
    Originally Posted by wapophis
    Where can we send more detailed technical info from our systems?.
    Here. In this thread.
    "You see it too? For me, it's always like this..."
    (Angela Orosco - Silent Hill 2)

  4. #29
    Will the patch fixed the human shield issues or do we have to wait for another patch? Or God forbid, the issue would never be fixed?

    To those of you who don't know what Im talking about, please refer to this link.

    http://forums.eidosgames.com/showthread.php?t=112810

    Cheers

  5. #30
    Originally Posted by Nick@IO
    Hi all

    We're paying attention to all your concerns and reports and they ARE being routed to QA and tech support. We can't fix everything and we can't fix it by snapping our fingers, sadly, as it's often quite difficult to figure out why a PS3 hard-locks in one chapter but not in another, or why a graphics card on the PC suddenly displays textures in a weird way etc. We ARE trying to figure out a lot of these things but we also need to prioritize among the various reports.

    Please keep your reports coming and please provide us with as much detail as possible.

    Thanks!

    Nick
    First, you should fix the host problem !
    Why ?
    The European players complain about the host system, poor connections ensure that the game quickly ends up on the shelves !
    I've bought the game on release date, and since then it is in the shelf, that says it all right ?
    About 2000-3000 people are registered in the ranking that is to say that 2000-3000 people have bought it ?
    Not many customers huh ?
    So please hurry up because there are fewer and fewer !

  6. #31
    Originally Posted by Decurio
    One of the HUGE issues currently for me is the fact that VoIP is on by default in multiplayer, and at that with voice activation. This needs to be fixed asap. I would prefer turning my VoIP off to be honest, and/or at the very least be able to bind a key.
    I believe this (follow the URL below) is a work-around solution. It isn't as convenient as an in-game option, though.
    http://forums.eidosgames.com/showthr...52#post1482452

  7. #32

    Game crashing at menu and other random points



    Hello, I have the PC version installed(with steam) I started the game up, I've tried with and without steam(desktop shortcut) and it crashes randomly if I just go into video settings in the menu or ingame and then click back the game crashes, other random times aswell.

    I've completed the game and I really like it but this problem is very annoying and quite often, is IO-Interactive working on a update or something?

    My PC specs(just in case) -

    - AMD Phenom II X4 955 Black Edition(@3.6Ghz)
    - EVGA GeForce GTX 470 1280MB GDDR5(Overclocked)
    - 6GB Corsair XMS2 800Mhz(2x2GB sticks & 2x1GB sticks)
    - ASUS M3N72-D 750a nForce SLI motherboard
    - Windows 7 Home Premium 64bit
    - 640GB Western Digital Caviar Blue(7,200rpm 16MB Cache)
    - Corsair HX750 PSU
    - Corsair H50 Water Cooler with 'push & pull' setup
    - Creative Sound Blaster Audigy

    I play at 1920x1080(1080p) maximum graphics settings, no anti aliasing.

    And I've redeemed the code for the bonus stuff like the masks and extra guns just after I regitered the game, hope there's help and an update on the way because I honestly really like the game. http://forums.eidosgames.com/images/...milies/hmm.gif

  8. #33
    ugh, why did I buy this, the devs don't even give a about us PC players, only about the console tards that buy on-disc DLC

  9. #34
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    1
    I just bought this game today. I have been trying to play it but as soon as I get into the game play it gets extremely choppy. The game is unplayable this way. I have tried a variety of different things to fix the issue but have not been able to get rid of the choppy game play. The issue is not my computer's specs but possibly setting or something interfering. I am getting to the point of anger toward this game. None of the other games I own have this problem. Such as Mass Effect 2, Splinter Cell Convictions, Alpha Protocal ect. Can someone on this site offer a solution to the problem? All I have read here are problems and no solutions. Can someone please help? Tomorrow I will be calling the tech support to either fix the problem or get my money back. I have a mailing list of over 1 million people in the U.S. and if I am not satisfied with the outcome I am willing to send every single one of them an email letting them know not to purchase this game.

    GFX- nvidia GTX 260
    CPU- duo core 3.2
    Ram- 4 gigs
    OS- 32 bit XP media center addition
    sound- m-audio firewire 410

  10. #35
    Unable to get an Online Co-op game started with a friend. "....closing".

    At first we had no problems. Then 3 days later we encountered strange glitches, like one player getting all his bullets constrained to a specific set of coordinates in worldspace, hence rendering shooting useless. If we restarted and reconnected this phenomenon would switch between us.

    Then Online Co-op stopped working all together. We had hoped that the new patch 1.2 would fix this, but no.

    Here is what we have tried and what happens:

    A tries to create a "host private game". A invites B via "friends". B gets the message of "joining" until the image shakes a bit, then goes "closing..." and returns to lobby.

    A tries to create a "host private game". A invites B via "friends" but in the drop down menu next to the user name. B gets the message of "joining..." until the image shakes a bit, then goes "closing..." and returns to lobby.

    A creates a "host public game". B finds the game on the server list under "custom", but is unable to join. Others how ever ARE able to join and so the game loads perfectly and A spawn in the game world, and A can now "enjoy" a co-op game with a stranger.

    ..and vice versa.

    Routers and port settings have not been touched since the game was installed. In my understanding the problem lies in getting a "private" connection between a host and client in this case.

    Is it possible to get access to any network settings that is stored in local files. Some wrong or bad value must have been written at some point...

    Any help much appreciated. Very frustrated about this issue since I bought it specifically to play co-op with a friend.

  11. #36
    Is this thread still active? ...

  12. #37
    This is "great" tech support. No mods to read the posts... sigh

    Called my regional support some time ago, carried by Eidos, they didn´t even know that the game had been released for PC. Completely unable to help.

    This is turning out to be one of those pivotal experiences with a company, that renders one highly unlike to ever spend money on their products again.

  13. #38
    Who says there not reading this? They just didn't reply. Anyway....
    From what I understand this is mainly a console game and they didn't seem to spend much time with the pc port (correct me if I am wrong). Have you tried playing any other games online?

  14. #39
    i got my money back BTW, eidos can go hang themselves

  15. #40
    It's time for a new patch for v1.0 to fix all these problems.

  16. #41

    problem cant aim or shot please help!! :)

    Im have been trying to play kane and lynch dog days for 2 days but i have 2 problems... first one is in menu... its crazy! the menu move without doing anything its like pressing "up" key all time but i dont do nothing its a weird bug... second its about ingame. at chapter 1 all its ok i can hear kane talking to her daughter while loading the game all its ok since lynck open the door and see that weird guy xD... its supose to be that kane and lynch take their weapons but i cant aim or shot i have try to cohange the keybindings but its the same plz i really want to play this game ... ty and sorry my english inst good at all x.x

  17. #42
    Any support guy to help me? I have a thread open:http://forums.eidosgames.com/showthread.php?t=114958

    Game doesn´t launch. I have it from Steam
    It shows a message:
    "The current user is not allowed to run this application. Exiting Kane & Lynch 2: Dog days"
    I have the Administrator permissions (and every other steam game runs ok).
    Try to Install, uninstall and reinstall. Check the Steam Cache, and all is Ok. Try to run manually the DirectX, vcredist and openal -to check a bad config trouble but nothing.
    I check HKEY_CURRENT_USERSOFTWAREVALVE and ALL the Kane & lynch relate files and put "Full control" and "Read" in the boxes for Admin and System.
    But both the game and the Setup don´t run (i have both options to launch with Steam, both give me the sane "not allowed to launch" message).
    Install graphic drivers, and is the same.

    Is this a localization problem? I am from Argentina (South America), is this game only for Asia-Europe and North America? and so has a "Region locked" trouble?

    any support?? I ask the Steam support and nothing, they send me here to the Eidos developer and support for the game. Will I have any help to make the Game even START? or must I ask for a refund?

    System: Windows 7 64bits
    Intel Q6600, 4 Gig RAM DDR3, ATI HD4830 (latest Catalyst drivers, downloaded the yesterday via autoupdate from Steam)

  18. #43

    Unhappy Missing Shadow Effects and miss grab thing

    Origin:http://forums.eidosgames.com/showthread.php?t=112762


    I think shadows are really an important part of Dog Days.(especially after watching Blade Runner)
    But PC ver. lost them since Demo release .

    She'd Better Be Worth It

    PS3 Demo


    PC Demo


    Source:
    PS3 Demo Playthrough
    PC demo



    Behind the Scenes 1

    360


    PC


    360


    PC


    360


    PC


    360


    PC


    360


    PC


    360


    PC


    360


    PC


    360


    PC


    360


    PC


    360


    PC


    Source:
    Dog Days Walkthrough (360)
    Dog Days Walkthrough (PC)
    Dog Days Walkthrough (PS3)





    Edit (3/8/2011) :
    Find new sample videos , It's Radio Tower .

    http://store.steampowered.com/video/28010 (Offical Trailer)

    Radio Tower (360)
    Radio Tower (PC)
    (You'll find PC ver. is still unfinished business.)


    Did IO and Nixxes never check what's Big different between PC ver. and Console ver. ?
    Every screenshots and videos tell me what this game looks like .(see them from fan-Site,offical site, Steam)

    The screenshots from Steam store :

    http://cdn.steampowered.com/v/gfx/ap...g?t=1290632659
    http://cdn.steampowered.com/v/gfx/ap...g?t=1290632659
    http://cdn.steampowered.com/v/gfx/ap...g?t=1290632659
    http://cdn.steampowered.com/v/gfx/ap...g?t=1290632659
    http://cdn.steampowered.com/v/gfx/ap...g?t=1290632659
    DLC Map
    http://cdn.steampowered.com/v/gfx/ap...g?t=1283398830
    http://cdn.steampowered.com/v/gfx/ap...g?t=1283398830
    http://cdn.steampowered.com/v/gfx/ap...g?t=1283398830


    They all have ambient shadows !
    But you can't see them in game.

    Raw, Real & Uncut - Kane & Lynch 2: Dog Days introduces a unique, unseen visual style to video games. Taking visual references from documentary filmmaking and the user-generated era, Kane & Lynch 2 delivers a sense of intense realism never before experienced.
    Real ? Uncut ? Realism? .......
    Then why did you cut everything in PC ver. and still call it "Realism" ?
    Unbelievable........


    -------------------------------------------------------------------
    (3/11/2011)

    Jean's Trick (All platforms glitch)








    Sample videos:

    PC:
    http://www.youtube.com/watch?v=Fi_IdTxtOEc&feature=related

    360:
    http://www.youtube.com/watch?v=C4Cmk8EvSAQ

    Discussion
    What happened to Jean ?




    Strange Shadows (All platforms glitch)







    Again. Could IO explain this ?

    360
    http://www.youtube.com/watch?v=C4Cmk8EvSAQ

    PC
    http://www.youtube.com/watch?v=oT4SLzdEbhs&feature=mfu_in_order&list=UL


    Part 2










    Kane's Trick (Only PC,PS3)

    Just notice Kane's right thigh.
    They fixed it in 360 but PS3 & PC didn't .


    (Warning spoiler )

    360:
    http://www.youtube.com/watch?v=B3kCo4DeiNY&feature=related


    PC:
    http://www.youtube.com/watch?v=KgRShc45v5g&feature=mfu_in_order&list=UL

    PS3:
    http://www.youtube.com/watch?v=BH7cL3u1bpE&feature=mfu_in_order&list=UL


    Part 2 (All platforms glitch) Edit05/01/2012)

    How does Kane do this trick ?
    Is it realism ?



    PC
    http://www.youtube.com/watch?v=HaPsg8BLJsc&playnext=1&list=PLD9FDEAA95E8731BC

    Another Trick

    If you skip the cutscene Kane will use walking and not show above trick .



    But....... If you walk near there before Kane arrives you will meet another trick.




    Tip "d"



    What's this supposed to mean ?


    -------------------------------------------------------------------

    Oh! In PC ver. characters can't grab explosive canisters correctly .

    PC


    PC


    PC


    360
    Kane & Lynch Redux , Kane & Lynch 3 - i wish all my wishes will come true !

  19. #44
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1
    anyone still check this thread? i've been getting really low FPS in game. The game is unplayable, no matter what settings i put it on.

    im trying to play at 1600x900 on a gtx260 with 4gb of ram cpu is a core 2 duo 2,6 ghz
    but even at the lowest settings at 1024x768 the game still stutters and the framerate doesnt increase at all.

  20. #45

    Thumbs Down Dev doesn't care about this game .

    Originally Posted by Branko2
    anyone still check this thread? i've been getting really low FPS in game. The game is unplayable, no matter what settings i put it on.

    im trying to play at 1600x900 on a gtx260 with 4gb of ram cpu is a core 2 duo 2,6 ghz
    but even at the lowest settings at 1024x768 the game still stutters and the framerate doesnt increase at all.
    I have to say Xbox 360 ver. is the best if they don't fix PC ver. bugs .
    Kane & Lynch Redux , Kane & Lynch 3 - i wish all my wishes will come true !

  21. #46

    Thumbs Down

    -------------------------------------------------------------------
    (03/17/2011)

    Issue switching between keyboard + mouse and Xbox 360 controller

    Maybe it's only happened to me but i decided to report it .
    I can't use xbox 360 Controller with keyborad & mouse at the same time .
    If I want to invite friends , type or take screenshots the game will crash,
    it also mean I can't use Steam Community In-Game .
    Could IO try to use xbox 360 Controller play KL2 PC and try to use keyboard & mouse then see what will happen ?

    (06/26/2011)
    I found the xbox 360 Controller play KL2 PC problem when my steam use traditional chinese . It will crash suddenly .





    Then I try change my steam to use English , it seems better but sometimes the game still crash suddenly .





    Btw , when I use xbox 360 Controller in game why I can't see Controls Layout in options ?
    Even I use xbox 360 Controller in KL1 PC , Controls Layout will appear in options.






    Why can't KL2 PC do the same thing ? Can you believe that ?




    -----------------------------------------------------------------

    Mouse cursor does not hide in intro screen









    And in Game Rules menu if you use mouse to select the videos , the pictures don't switch to correct one . Only use keyboard or Xbox 360 controller will not meet this problem .

    Mouse


    Xbox 360 controller


    --------------------------------------------------------------

    After play online Coop return to play solo (last checkpoint) the game will crash

    It's mean you have to restart the chapter which you play solo last time after play coop mode . Or when you select Resume then the game will crash after loading.

    Did game tester never find this problem ? Wtf .



    --------------------------------------------------------------
    No response when player uses mouse to click "Back" in Briefing
    (05/01/2012)



    Sigh........
    Kane & Lynch Redux , Kane & Lynch 3 - i wish all my wishes will come true !

  22. #47
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    1
    soo was this game ever patched? the amount of graphical problems (shadows/grabbing explosives/etc) is insane.

    the fact that I can't even get into the 2nd level is pretty infuriating. it says "Buffering..." gets to 58%-59% and then crashes. it always happens after Lynch says "bye" to the person on the phone and then it crashes. how can you sell something this broken?

  23. #48
    I am experiencing a problem, I try to log ingame and get a Lobby server has encountered an error , can anyone tell me how to correct this issue?

Page 2 of 2 First First 12