PDA

View Full Version : Can't Pause Rewind Bug [PS4]



maddoggnick96
29th Jul 2015, 03:24
So I was playing Episode 4 and when I went to rewind by pressing L1, it would rewind EVERY event in the area, and not just one. I later realized I could use the manual rewind button (L2) fine, but found it an inconvenience. I tweeted @LifeIsStrange already about this, but I thought I would mention it here as well. I was streaming the game too, so I left a link to the video to see what I mean.

Here's the videos:

Full Stream:
http://www.twitch.tv/madognik96/b/680687712

Rewind glitch 1:
http://www.twitch.tv/madognik96/c/6999538

Rewind bug 2:
http://www.twitch.tv/madognik96/c/6999546

TheEmissary
29th Jul 2015, 11:50
So I was playing Episode 4 and when I went to rewind by pressing L1, it would rewind EVERY event in the area, and not just one.That happened to me too, although on the PC.

And sometimes I get "stuck" while skipping parts of a conversation after rewinding time.

julietxjules
29th Jul 2015, 13:05
I experienced this too on the PS3 but only in the barn. It wouldn't allow me to rewind just to the last event - instead it rewound the entire scene so I had some trouble hooking up the rope to the old motor in order to open the hatch.

StrangerThanFiction
29th Jul 2015, 16:17
So I was playing Episode 4 and when I went to rewind by pressing L1, it would rewind EVERY event in the area, and not just one. I later realized I could use the manual rewind button (L2) fine, but found it an inconvenience. I tweeted @LifeIsStrange already about this, but I thought I would mention it here as well. I was streaming the game too, so I left a link to the video to see what I mean.

Here's the videos:

Full Stream:
http://www.twitch.tv/madognik96/b/680687712

Rewind glitch 1:
http://www.twitch.tv/madognik96/c/6999538

Rewind bug 2:
http://www.twitch.tv/madognik96/c/6999546

I was having a bit of trouble in the barn. I didn't really notice it in any other area, but I hardly used the rewind function anywhere else besides the barn. Also on PS4.

ScottBlows
31st Jul 2015, 08:36
Hi everyone,

We have done some testing on this and we are rolling out a patch to fix the issue asap!

BinnieBob
31st Jul 2015, 14:26
Xbox 360 too.

maddoggnick96
10th Aug 2015, 14:44
Hi, I just downloaded a patch on PS4 that says it's fixed. Thanks Dontnod. Anyone else on other platforms seeing this?

LordBattleBeard
10th Aug 2015, 19:53
You know, I don't think I ever used that control more than once. It feels more immersive to see the time travel around you.